Policajac ubio djevojku pa sebe dok je u susjednoj sobi spavala sedmogodišnja kćerkica ubijene

prometna nesreća, Neum, hrasno, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, crna kronika, pc centar, pljačka, Sarajevo, ubojstvo, fotograf, crna kronika, crna kronika, Martin Jozić, crna kronika, pljačka, Mostar, zlatarnica, crna kronika, Slavija, navijači, huligani, Mostar, stup, prometna nesreća, dojava, bomba, Mostar, prometna nesreća, utapanje, pogibija, Mostar, lažna dojava, Srećko Bošnjak, Mostar, Široki Brijeg, krađa, policijska akcija, meteor, uhićenja, prometna nesreća, pogibija, pogibija, Mostar, prometna nesreća, Konjic, prometna nesreća, Ljubuški, droga, policija, Ljubuški, provala, MUP ŽZH, vjetar, kamion, Stolac, prometna nesreća, pogibija, Tomislavgrad, šokantno, pro

Tijela je pronašao Inesin otac koji svako jutro unučicu vozi u školu .
Već prema prvim neslužbenim informacijama, doznali smo kako je riječ o 44-godišnjem policajcu Goranu Berakoviću koji je usmrtio svoju djevojku, šest godina mlađu Ines Garić s kojom je odnedavna živio u njezinom stanu, u Zrinskoj ulici na broju 10 u središtu Slavonskog Broda.

Neslužbeno također doznajemo da je u vrijeme ubojstva i samoubojstva u istom stanu spavala sedmogodišnja djevojčica - Inesina kći koja, srećom, nije ništa čula. Probudio ju je oko 8,20 sati djed Drago, kada ju je, kao i svakog jutra, došao odvesti u školu.

U kući Garićevih, šok, tuga, nevjerica...Prijatelji i susjedi dolaze izjaviti sućut. Nitko ne može suspregnuti suze. Kako je to moguće, zašto ju je ubio, voljeli su se...Nitko nema odgovor za shrvanu majku Vedinetu, dok otac Drago, skamenjen je od prizora koji je zatekao, ne može niti plakati. Začudio se kada je ušao u stan i nije zatekao već spremnu unučicu za školu. Dozivao je kćer pa unuku, pokucao na vrata spavaće sobe..., kada je shvatio da je zaključana na silu je provalio. Zatekao je jezivi prizor, mrtvu kćerku i njezinog dečka.

- Kroz jastuk joj je pucao u glavu, kao Al Capone... - izustio je otac potpuno u šoku od slike koju nikada neće izbrisati. Unatoč šoku zbog gubitka kćeri, smogao je snage da nasloni izbijena vrata na ulaz spavaće sobe, nazove službu 112, da probudi unučicu i odvede kod bake, ne govoreći joj ništa o zločinu u susjednoj sobi...

Iako su službene informacije policije, kao i zamjenice županijskog državnog odvjetništva Ljiljane Valinčić stizale su kapaljku, priča o nesvakidašnjoj tragediji širila se nevjerojatnom brzinom. Dobar dio mlađih Brođana poznaje Ines, pravnicu koja je nakon razvoda od supruga živjela sa sedmogodišnjom kćerkicom. Još više je sugrađanima poznat policajac koji je obavljao dužnost pomoćnika načelnika prometne policije. Oboje su bili razvedeni, a od prije dvije godine su bili u vezi.

glas-slavonije.hr