Pljačkaš kladionice u Mostaru priznao krivicu i dobio godinu zatvora

kladionica, pljačka, pljačka kaladionica, nogomet, namještaljka, kladionice, namještanje utakmica, sud, pljačka, kladionica, Mostar, pljačka, kladionica, namještanje utakmica, kladionica, Grude, pljačka, kladionica, kladionice, uhićenje, ovisnost, kocka, Mostar, kladionica, dobitak, Posušje, škola, kladionice, kladionice, BIH, sda, kockar, kockarnice

... protiv optuženoga Armina Hrnjice, zvanog Sarma, iz Mostara za kazneno djelo razbojstva te ga osudio na kaznu zatvora od jedne godine.
Sudac je donio rješenje kojim prihvaća Sporazum o priznanju krivnje koji su 24. studenoga zaključili Županijsko tužiteljstvo Mostar i optuženi Armin Hrnjica, a kojim su suglasni da se optuženi osudi za kazneno djelo razbojstva te ga osudio na kaznu zatvora od jedne godine, s tim da mu se u kaznu zatvora uračuna i vrijeme provedeno u pritvoru od 30 dana.

Za razbojništvo u kladionici "Bet live" županijski sud odredio pritvor od mjesec dana

Kako stoji u presudi, optuženi Armin Hrnjica (1978) iz Mostara kriv je za kazneno djelo razbojstva koje je počinio 27. listopada ove godine na način da je oko 23 sata maskiran crnom majicom preko glave ušao u kladionicu "Bet Live" u Ulici Maršala Tita u Mostaru i, prijeteći nožem tamošnjoj radnici, uzeo 914 maraka, čime je počinio kazneno djelo razbojstva.

(Fena)