Paravinju su 1995. uhitili dok je silovao konobaricu u autu?

Foto HRT
Prva žrtva monstruma Dragana Paravinje bila je djevojka koja je izbjegla iz Hrvatske te se doselila u Staru Pazovu u vrijeme rata. Prišao joj je u kafiću u kojem je radila i nagovarao ju da ju poveze doma. Ona je to prvo odbila. Pričekao ju je ispred kafića nakon radnog vremena, a onda je pristala ući u auto samo zato što je Paravinja poznavao njena oca. Skrenuo je s ceste i silovao ju. Čuvši krikove policiju su pozvali uplašeni građani.

Policajci su ga uhvatili na djelu na suvozačkom sjedalu auta na livadi iza dječjeg vrtića. Napao ju je 1995. godine, a za to mu nikada nisu sudili. To mu je navodno bilo prvo silovanje. Iskaz je djevojka povukla uoči suđenja pa su postupak tada obustavili. Navodno se bojala sramote. Paravinjina obitelj nije vjerovala policiji da je to on učinio, a njegova supruga Milijana tvrdila je kako je djevojka htjela zavesti njenog muža pa je sve inscenirala.

Potraga za Antonijom Bilić se nastavlja

U ponedjeljak će se pretraživati područje uz cestu Oklaj-Vrbnik. U potrazi sudjeluje 30 policajaca iz Šibenika. U nedjelju je bilo 40 dana od Antonijina nestanka. U nedjelju je nisu tražili.

izvor: 24sata.hr