Ovo je ubojica koji je ubio šestero ljudi: Prijavljivan je zbog remećenja javnog reda i mira

ubojica

O slučaju šesterostrukog ubojstva u Zagrebu koji zgrozio je hrvatsku javnost ne prestaje se govoriti. Cijeli dan pristižu reakcije šokiranih građana, ali i političara. Svi su zgroženi zločinom kakav Hrvatska ne pamti.

Što je navelo Igora Nađa da počini pokolj, zasad nije poznato, ali ono što se zna o njemu jest da je rođen 1983. godine u Vukovaru, a od 2017. godine prijavljen je na adresi u Cimermanovoj ulici, gdje se zločin i dogodio. Također doznajemo da je prije tri godine prijavljivan zbog remećenja javnog reda i mira. Jedna od žrtava bila je Maja Tojagić s kojom je ubojica imao dijete koje je jedino sinoć poštedio.

Osim svoje partnerice, ubio je njezina oca Dragoslava i majku Filjku, sestru Josipu i njezina desetogodišnjeg sina Paola.

Na Majinom Facebook profilu nalazi se mnoštvo fotografija s počiniteljem koje upućuju na to da je bila s njim u ljubavnoj vezi. – Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji – kazao je Igorov poznanik za Jutarnji list.