Ovo je mladić koji je, vozeći 160 na sat, usmrtio tri djevojke

ubojica, Novi Sad, prometna nesreća
Kako saznaje beogradski Blic, Vranić je zahvaljujući zračnim jastucima zadobio samo lakše ozlijede, koje su mu sanirane u Urgentnom centru. Iako je nakon ukazane pomoći i davanja izjave pušten kući, tužiteljstvo se predomislilo i naredilo njegovo privođenje. Nakon saslušanja određen mu je jednomjesečni pritvor

Dvadesetjednogodišnji Despot Vranić koji je svojim ‘Audijem' usmrtio tri djevojke, ranije se na svom Facebook profilu hvalio vožnjom od preko 260 kilometara na sat!

Novosađani koji poznaju Vranića kažu da je volio brzu vožnju, što se može zaključiti i na osnovu fotografija koje postavlja na svom Facebook profilu. Na jednoj od njih vidi se brzinomjetar njegovog "audija" koji pokazuje da u tom trenutku vozi 290 kilometara na sat, kao i njegov komentar ispod te slike da automobil ne može razviti veću brzinu od te.

Tragične noći Vranić je navodno viđen na Mišeličkoj petlji u Srijemskoj Kamenici, gde se redovno okupljaju ljubitelji brze vožnje, odakle se najverojatnije kasnije uputio ka Bulevaru oslobođenja, gdje je naletio na "golf 5" u kojem su se nalazile tri djevojke.