Otuđen autobus u Međugorju

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 17 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, šest osoba lakše, dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.  U oblasti javnog reda i mira registrirano je 13 prekršaja. 
U mjestu Potpolje, općina Čitluk 8. listopada dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Mate K. s vozilom "mercedes 124" i pješakinja Dragica O. (1933) iz Potpolja koja je tom prilikom zadobila teške ozljede. Ista je hitno prevezena u CUM Mostar, a očevid su na licu mjesta izvršili djelatnici Policijske stanice za sigurnost prometa. Policijskoj upravi Konjic 8. listopada prijavljena je krađa bicikla marke "rog" koje se nalazilo parkirano u podrumskim prostorijama zgrade u Ulici Kolonija.

U mjestu Tromeđa, općina Čitluk 9. listopada dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Adnan H. upravljajući vozilom "škoda fabia" koji je tom prilikom sletio sa kolnika.  Vozač je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja.  Policijskoj stanici Čitluk 10. listopada obratio se L.L.A. iz Italije i prijavio krađu autobusa u Međugorju. Naime, autobus marke "mercedes travego" je parkirao 9. listopada na veliki parking iza crkve da bi, dan poslije, primijetio da autobusa nema. Nakon toga s događajem je upoznat Odjel krim. policije, kao i sve policijske ophodnje na terenu, navodi se u priopćenju.

(Fena)