Osumnjičen da je seksualno napao maloljetnicu koja je popila 30 tableta

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Marokancu (19), koji je osumnjičen za spolni odnos bez pristanka, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega. Mladić je, naime, prije nekog vremena došao u Hrvatsku gdje je zatražio azil. Prije 15-ak dana zahtjev za azilom mu je odbijen i čekao je da ga se vrati u Bugarsku, preko koje je i došao u Hrvatsku.

U međuvremenu je osumnjičen za seksualno zlostavljanje maloljetnice, a sve se zbilo 5. veljače na području Novog Zagreba. On je s maloljetnicom koja je pobjegla iz doma u koji je bila smještena te je preživljavala prosjačenjem te večeri bio u nekom kafiću. Ona je tamo u nekom trenutku popila 30 tableta i pozlilo joj je. Mladić se ponudio da joj pomogne i izvede je iz kafića, nakon čega ju je odveo u neku napuštenu kuću na području Novog Zagreba.

Njih su dvoje tamo boravili neko vrijeme, a kako je poslije ispričala djevojka, 19-godišnjak ju je, bez njezine suglasnosti, počeo pipkati po cijelom tijelu te razodijevati.

VL