Osmoškolac ga silovao u garaži: Pozvao ga na cigaretu i "pokazao što je seks"!

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Ucijenio ga je zaprijetivši mu da će njegovim roditeljima otkriti da puši, pa je ovaj "pristao", nakon šamaranja.

Okrutna dječja priča stiže iz srbijanskog grada Požarevca gdje je učenik sedmog razreda tamošnje osnovne škole "Kralj Aleksandar Prvi" silovao svog razrednog kolegu. Dogodilo se to još 19. siječnja, a otkrilo tek tjedan dana kasnije kada se silovani dječak požalio prijateljima i roditeljima.

Želio mu pokazati "što je seks"

Portal Danas.rs piše kako je zlostavljanje počelo kada su dvojica učenika sedmog razreda tijekom školskog odmora pozvala kasnije silovanog razrednog kolegu da odu do obližnje stambene zgrade, ondje poznate kao "betonjerka" , kako bi popušili cigaretu.

Putem je, kaže neimenovani izvor, jedan od dječaka odustao od pušenja u zgradi, već je otišao u trgovinu. Drugi je sa žrtvom otišao u garažu i ondje mu rekao da skine hlače kako bi mu "pokazao što je seks". Ucijenio ga je zaprijetivši da će u suprotnom njegovim roditeljima otkriti da puši.

- Oštećeni je isprva oklijevao, ali je nakon šamara svog razrednog kolege skinuo hlače. Tada ga je ovaj silovao, no nije se zadovoljio time, već ga je natjerao i da ga oralno zadovolji, što je ovaj i učinio - kazao je novinaru neimenovani izvor.

Priča se slučajno pročula

Obojica dječaka potom su se vratili na nastavu kao da se ništa nije dogodilo.

O svemu se pročulo nekoliko dana kasnije kada se silovani dječak povjerio jednom prijatelju iz razreda, a ovaj potom ispričao svima. Priča je doprla i do ravnatelja škole koji je s ocem silovanog dječaka slučaj prijavio policiji. Požarevačka policija potvrdila je događaj, ali ne i detalje.

Slučaj je preuzelo općinsko tužiteljstvo i dalo nalog centru za socijalnu skrb, te školskom psihologu i pedagogu da utvrde činjenice. Budući da se radi o maloljetnicima mlađima od 14 godina, ne može biti podignuta kaznena prijava