Obustavljen promet: Planuo kamion koji je prevozio boksit iz Jajca

crna kronika, kamion, boksit, Jajce, tijelo, Ljubuški, gradilište, tragedija, samoubojstva, vješanje, zenica, samoubojstvo, ozljede, Sarajevo, uhićenje, ubojstvo

Zbog zapaljenog vozila na dionici regionalnog puta R-469 Živinice-Kalesija (u mjestu Vukovije) , trenutno je na snazi obustava prometa.

Kako su rekli za Avaz, oko 4 sata kamion tvrtke “Jurišić”, koji je iz Jajca za Zvornik prevozio boksit, zapalio se tijekom vožnje.

Nakon očevida bit će poznato šta je dovelo do zapaljenja. U nesreći nitko nije povrijeđen, a firma ”Jurišić” pretrpjela je značajnu materijalnu štetu.

Tijekom dana u tunelu Vranduk II na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila prometuje se jednom trakom naizmjenično, a zbog povremeno pojačanog prometa vozila moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. U noćnim satima u intervalima od 00:30 do 01:30 sati, od 02 do 03:30 sati i od 04 do 05:30 sati, dolazi do obustave prometa. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je promet za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica tokom dana izvode se radovi na mostu kod restorana „Bagrem“, a promet je reguliran prometnom signalizacijom.

Naizmjenično-jednom trakom zbog izvođenja sanacijskih radova, prometuje se na putnim pravcima: Ključ-Lanište, Srebrenik-Orašje, Olovo-Kladanj, Stolac-Neum i Jajce-Jezero.

Zbog radova na autoputu A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever u dužini od 3 km vozila prometuju dvosmjerno.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, priopćava BIHAMK.