Novi detalji zločina u Australiji: Majka koja je ubila kćerke patila od depresija, otac je inženjer iz Mostara

Australijski grad Perth potreslo je monstruozno ubojstvo šestogodišnje Tiane Đurasović i njene desetogodišnje sestre Mije, za koje je optužena njihova 38-godišnja majka Milka Đurasović.

Susjedi su čuli krike njihovog oca Nenada, koji je po povratku sa posla u petak zatekao Tianu kako nepomično leži na ulazu, a Miju u prostoriji za pranje rublja. Njihova majka Milka, koja je nađena na obližnjem parkingu sa povredama na glavi koje je sebi nanijela, uhićena je i odvedena u bolnicu te se nalazi pod policijskim nadzorom.

https://twitter.com/BowlerBarrister/status/1188555406244597760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1188714021467254785&ref_url=https%3A%2F%2Fposkok.info%2Fotac-iz-mostara-novi-detalji-zlocina-u-australiji-majka-koja-je-ubila-dvije-kcerkice-navodno-patila-od-depresije%2F

Milka je nedjelju optužena za ubojstvo, jučer je trebala biti saslušana u bolnici, a pred sudom će se pojaviti 27. studenog.

Prema riječima susjeda, obitelj Đurasović je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive dvadesetak godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a njen suprug kao inženjer. Navodno je Milka patila od depresije.

Redakcija Avaza stupila je u kontakt sa predsjednikom zajednice BiH iz Perta Muhamedom Merđanićem, koji je pojasnio da je Milka porijeklom iz Pakraca u Hrvatskoj, kao i njeni roditelji, i svi su u Perthu.

– Nenad Đurasović je iz Mostara i njegovi roditelji su tu također u Perthu. Kao predstavnici BH centra u Perthu, čekamo na suglasnost obitelji da pružimo financijsku pomoć – naveo je Merđanić.

Safet Mangić je rekao da je jedna osoba pokušala skupljati novac putem internet stranice Gofundme, ali da su oni iz BH centra to na vrijeme stopirali.

Muhamed Merđanić je naknadno javio da se obitelj zahvaljuje na ponudi o financijskoj pomoći, ali da će zato svakako prihvatiti emotivnu podršku. Obitelj je financijski dobro situirana. Sahrana djevojčica je najvjerojatnije sljedećeg tjedna.