Novi detalji tragične prometne nesreće kod Livna u kojoj su stradala trojica muškaraca

prometna nesreća

... izravnom sudaru dva vozila nedaleko od Livna. Na licu mjesta ozljedama su podlegli A.T. (24) iz Mokronoga, općina Tomislavgrad, te M.M. (29) iz Bugojna te M.D. (36) iz Makarske, koji je vozio stradalog M.D. i njegovu teško ozljeđenu majku M.M. (52), koja se trenutno nalazi na liječenju u Županijskoj bolnici u Livnu gdje su joj rekli za tragediju koja se dogodila, prenosi Jutarnji list.

Dvojica muškaraca iz Makarske i mladić iz Tomislavgrada izgubili život u prometnoj nesreći kod Livna; Prije deset godina na istom su mjestu poginule četiri osobe

- Jadna Marija, prerano je ostala bez supruga, a sada i bez mlađeg sina. U Makarskoj su živjeli kao podstanari gdje je Marija radila kao kuharica. U Bugojno ih je navodno rent-a-car vozilom prevozio njihov prijatelj iz Makarske M.D., i da tako završe... Tragično da ne može gore. Uz to je i prije nesreće Marija bila nešto bolesna. Sad joj je ostao jedan sin. Kazali su joj za tragediju. Samo ona zna kako joj je... - kazao je bliži rođak stradalih Mikulića.

Prema majčinoj želji, sina će joj pokopati u Bugojnu do oca. Najvjerojatnije već u ponedjeljak

- Tragedija i šok. Teško mi je. Naš A.T. je bio divno dijete, dobar radnik. Ne znam kako će mu majka ovo podnijeti, srčana je bolesnica - kazao je ispred livanjske mrtvačnice otac stradalog kroz suze.

Prilažući fotografiju stradalog brata na Facebook profilu, dirljivu poruku napisala je njegova sestra:

- Živote moj, sunce moje milo, ne da sestra zlato svoje... Nek' ti Allah dž.š. da vječni rahmet. Boli me duša živote moj, mladosti moja - napisala je slomljena sestra, a prenosi Jutarnji list.