Nestala studentica ipak nije preminula nasilnom smrću?

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Prema neslužbenim informacijama, djevojka je pala s dalekovoda.

Sumnja se kako se popela na dalekovod jer se izgubila te se tako pokušala orijentirati, a pretpostavlja se i da je pala nakon što ju je udarila struja jer je dalekovod pod naponom, javlja RTL.

Njezino tijelo pronađeno je u okolici Josipdola tri i pol godine nakon njezina nestanka.

Podsjetimo, u ljeto 2014. godine tada 23-godišnja Anne-Cecile Pinel nestala je tijekom festivala psihodelične glazbe Momento Demento kod Slunja. Slučaj je šokirao kako francusku tako i hrvatsku javnost. Ovog mjeseca su u mjestu Tržić Tounjski pronađene ljudske kosti, a DNK analizom utvrđeno je da kosti pripadaju Anne-Cecile.

Otišla je u šetnju, nitko je više nije vidio

Djevojka je nestala 21. srpnja 2014. godine na psihodeličnom festivalu Momento Demento pokraj Slunja, kada se rano ujutro udaljila iz kampa odlazeći u šetnju, nakon čega joj se gubi trag.

"Djelovala je malo čudno, ali i ostale dane znala je ići prošetati pa mi to nije bilo ništa neobično", ispričala je tada njezina prijateljica medijima. Posljednji je put viđena pokraj spomenika žrtvama II. svjetskog rata u Tržiću Tounjskom.

Nestanak Anne-Cecile izazvao je veliku pozornost francuskih medija. List Le Parisien tako je nakon nestanka izvijestio kako je moguće da se radi o otmici. Policijski izvor francuskim novinarima tada je kazao kako je moguće da je Anne-Cecile na festivalu upoznala osobu koja ju je otela ili joj drugačije naškodila.

Pokrenuta velika istraga

Tada je pokrenuta i velika potraga u kojoj su sudjelovali ronioci, policija, HGSS-ovci, lokalni lovci i drugi volonteri. Pretraženo je korito Mrežnice, kao i područje uz obalu rijeke i okolne šume. Pronađen je tek njezin kamper, koji Anne-Cecile ne zna voziti, nego su ga vozili prijatelji s kojima je došla u Hrvatsku. U kamperu su pronađene njezina torbica i bočica vode te mobitel i novčanik. Novčanik je bio prazan.

Istražitelji su od prijatelja doznali da je Anne-Cecile prije nestanka uzela psihodeličnu drogu LSD i otišla na plesni podij. Plesala je cijelu noć, a ujutro je prijateljici rekla da ide u šetnju, nakon čega više nije viđena.