Nasrnuo je na nju, u očaju mu je ponudila oralni seks, nije ni slutio što ga čeka

policija, lažna diploma, akcija, policija, Hercegovina, MUP ZHŽ, tjeralica, navijački neredi, Poljud, Hrvatska, Vatreni, Dragan Paravinja, dnk, ubojstvo, arkan, tjeralica, uhićenje, dileri, Busovača, granica, silovanje, narko mafija, Čapljina, Hutovo blato, Široki Brijeg, krađa, Posušje, djeca, policija, Tomislavgrad, svećenik, ukradeno vozilo, lopov, pažnja, Ferid Suljović, SDP BIH, Sarajevo, policija, droga, Sinj, livnjak, tjeralica, MUP ZHŽ, ivan roso, MUP ZHŽ, tjeralica, ubojstvo, lopovi, Mostar, krađa, Posušje, krađa, provala, MUP ZHŽ, prijetnje, uhićenje, policija, Jablanica, Rama, krađa, vozilo, policija, tjeralica, MUP ZHŽ, Rama, zlatarnica, pljačka, Hrvatska, nestali, policija, Mostar, krađa, automobil, tjeralica, Ljubuški, sud, Livno, krađa, zlato, Neretva, leš, Metković, Tuzla, nestanak, Vrgorac, meso, šverc, rakovi, krijumčarenje, BIH, Hrvatska, dragan žulj, nestanak, Dubrovnik, Hrvatska, krađe, uhićenja, Dubrovnik, silovanje, Ljubuški, krađe, policija, silovatelj
...koji je ovog ljeta nasrnuo na 28-godišnju češku turisticu na području Parka prirode Vransko jezero.

Iako je suđenje zatvoreno za javnost, u međuvremenu se otkrilo nekoliko zanimljivih detalja iz ove strašne priče, prije svega način na koji je češka turistica uspjela pobjeći i spasiti se od mogućeg tragičnog ishoda.

Silovanje se dogodilo na biciklističkoj stazi uz jezero, gdje je Čehinja vozila bicikl. 31-godišnjak ju je osobnim automobilom pratio sve dok joj u jednom trenutku nije pripriječio put. Izišao je iz vozila i pokušao započeti razgovor, a kada mu to nije pošlo za rukom, nasrnuo je na nju, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je njegovo lice bilo prekriveno velikim krastama, djevojka se, u strahu od prenošenja bolesti, zadnjim trzajima snage nasilno pribrala i pokušala nasilnika onesposobiti za daljnju "akciju". Dok je još ležala na podu gdje ju je oborio i počeo silovati rukom, ona mu je, u namjeri da izbjegne trajne posljedice, u očaju ponudila oralni seks.

Nasilnik na to odmah pristao, a kad je spustio hlače do koljena, nesretna se djevojka dala u bijeg, računajući da napadač zbog spuštenih nogavica neće moći tako brzo potrčati za njom. Tako je i bilo. Biograđanin je trčeći padao zapinjući za hlače, a Čehinja se skrila u grmlje odakle je pozvala policiju.

Već otprije poznat policiji

Odmah nakon dojave policija je krenula u potragu za počiniteljem, te je ubrzo pronađen u Biogradu i priveden u policijsku postaju u Zadru, gdje je zadržan na kriminalističkoj obradi, te predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za silovanje.

Nakon kriminalističke obrade utvrđeno je da je već otprije poznat policiji. Naime, uhićen je prije dvije godine zbog podmetanja požara na Vranskom jezeru.

Slobodna Dalmacija