Nakon svađe gurnuo majku s balkona

policija

Kako se nezvanično doznaje, on je sa balkona zgrade u kojoj su živjeli gurnuo svoju majku, 65-godišnju D. Ž., nakon čega je umrla.

Ova obitelj živjela je na šestom katu stambene zgrade u ulici Vuka Кaradžića u Milićima, a neslužbeno se doznaje da je nesretna žena bila učiteljica.

- Policijskoj stanici Milići je sinoć oko 23.10 sati prijavljeno da se ispred stambene zgrade u ulici Vuka Кaradžića, općina Milići, nalazi tijelo ženske osobe. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Milići, koji su izlaskom na lice mjesta zatekli tijelo. Očevidom, kojim je rukovodio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, kao i poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrđeno je da postoje osnovi sumnje da je smrt nastupila nasilnim putem.

U tijeku je kriminalistička obrada nad M. Ž., nakon čega će policijski službenici, uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu, osumnjičenog predati u daljnju nadležnost OJT Istočno Sarajevo - priopćio je Miljan Bobar, glasnogovornik PU Zvornik.

Prema neslužbenim informacijama, tragičnom činu je prethodila verbalna rasprava nakon čega je žena gurnuta s balkona.