Nakon proslave prve godine braka pucao sebi u glavu

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
...preminuo je prekjuče u kragujevačkom Kliničkom centru.

Muruzović je digao ruku na sebe prošlog utorka, a šta je navelo mladića da izvrši samoubojstvo potpuno je nepoznato čak i njegovim najbližima, piše Blic.

- On se oženio 30. kolovoza prošle godine i na isti dan je u stan koji je sa suprugom iznajmio u naselju Palilule pozvao najuži krug prijatelja i kumove da to svečano obilježe. Kada su gosti otišli, ostao je sam sa ženom. Znamo za sada to da je u jednom momentu, oko tri sata ujutro, uzeo službeni pištolj, otišao u drugu sobu i ispalio sebi hitac u slijepoočnicu - kaže jedan od njegovih kolega.

Iako su se ljekari Kliničkog centra cijelih pet dana borili da mu spasu život, on je u nedjelju podlegao zadobijenim teškim ozljedama glave i preminuo.

Kako kažu njegovi najbolji prijatelji, ništa nije moglo da nagovijesti da će Marko, koji je nakon završene srednje škole MUP odmah počeo da radi u policiji, prvo u Kragujevcu, a zatim u Kniću, dići ruku na sebe.

Tragično nastradali Marko Muruzović je iza sebe ostavio suprugu Miru, koja je profesor.