Najjači Ljubušak smrtno je stradao u prometnoj nesreći

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
Neimenovani Poljak je zbog toga i pritvoren, a njegova daljnja sudbina će se znati nakon kriminalističke obrade, saslušanja i brojnih vještačenja.

Prema dosadašnjim rezultatima očevida MUP-a, koji se još nije službeno oglasio o ovom tragičnom slučaju, stranac je iz smjera Međugorja promašio skretanje prema poznatom kupalištu pokraj vodopada u Kravicama, kod ceste Ljubuški - Čapljina te se pokušao okrenuti na cesti i vratiti do slabo označenog i nepreglednog raskrižja. Međutim, u tome trenutku je naišao nesretni motociklist Ilko Vukšić i silovito udario u vozačeva vrata. Kako kažu u SKB-u Mostar, podlegao je uslijed unutarnjeg krvarenja, piše večernji list.

- To je bio najjači čovjek u Ljubuškom i šire. Godinama ga nitko nije mogao pobijediti u ‘čeličnoj ruci’, a čitav život se bavio poljoprivredom. Bio je stastveni motociklist, a kobne večeri je vjerojatno išao na malonogometni turnir u Ljubuškom. Stradao je gotovo na pragu, svega kilometar i pol od obiteljske kuće. Zapravo, nije imao kada ni ubrzati. Neoprezni Poljak s obitelji mu se prepriječio na cesti i on se našao u bezizlaznoj situaciji. Nikako nije mogao izbjeći tragičan kraj, iako je na glavi imao kacigu. Šteta, radilo se o snažnom i valjanom čovjeku, kažu poznavatelji ožalošćene obitelji Vukšić. Jučer je obavljena obdukcija, dok je pokop predviđen za danas u 18 sati u mjesnom groblju u Gornjim Studencima.

 

Piše: Robert Soldo/VLM