Na rođendanskom slavlju u Bijeljini ubijen sin glavnog prometnog inspektora u RS

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Iz oružja je pucao Dragan Trifković (24), koji je te noći slavio rođendan u unajmljenom stanu, saznaje "Dnevni avaz".

Dragomir Perić, glasnogovornik Centra javne sigurnosti Bijeljina, potvrdio je da je na rođendanskom slavlju došlo do tragedije. Trifković je ispalio više hitaca iz automatske puške, a Drašković je na licu mjesta preminuo.

Izvršenim očevidom pronađena je automatska puška kojom je izvršeno kazneno djelo, a okružni tužitelj naredio je obdukciju tijela ubijenog.

U tijeku je kriminalistička obrada u cilju utvrđivanja svih činjenica i motiva ovog ubojstva. Perić je naglasio da je izvršitelj od ranije poznat policiji i da je te noći slavio rođendan.

„Bilo je gostiju i mi ćemo saslušati sve svjedoke radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se dogodilo ovo ubojstvo", kazao je Perić.

Saznajemo da je stan na prvom katu zgrade u Majevičkoj unajmila majka Dragana Trifkovića, koja živi i radi u Švicarskoj, gdje je i njen sin povremeno odlazio na rad. Roditelji su mu razvedeni, a susjedi u zgradi u kojoj se dogodila tragedija kažu da nisu čuli pucnje, ali su neprijatno iznenađeni činjenicom da se u blizini dogodilo ubojstvo i da su mladi ljudi bili u posjedu automatskog oružja.

Vlasnik stana u kojem se dogodilo ubojstvo nije se želio predstaviti, dodavši da mu je mladić redovno plaćao rentu i da je sve što je imao reći rekao policiji. No, u raspravi, najvjerojatnije, sa svojom suprugom čuli smo kada kaže da su mu bila sumnjiva sva ta okupljanja i da mu je policija, kad je upozoravao na to, rekla da je sve pod kontrolom, piše Dnevni Avaz.