Muškarac, žena i dijete pronađeni mrtvi u kući

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni

Susjed kaže da ih nije vidio tri tjedna.

Nova Gradiška - Očevidom nad tri mrtva tijela, koja su jučer popodne pronađena u obiteljskoj kući u novogradiškom naselju Slavča, potvrđene su sumnje da se radi o nasilnoj smrti tročlane obitelji koja je nastupila ranije, a više će se znati nakon obdukcije.

Nakon višesatnog očevida, županijska državna odvjetnica Mirela Šmital potvrdila je da se radi o nasilnoj smrti. »U ovom trenutku ne možemo više ništa reći, više će se znati nakon obdukcije koja će biti sutra«, rekla je Šmital novinarima

Na upit zna li se kada su osobe priminule, Šmital je samo potvrdila da se radi o dužem periodu.

Susjed preminulih Slavko Klarić okupljenim novinarima je rekao kako se radi o Srećku Žirovčiću (44), njegovoj supruzi Ali (34) koja je podrijetlom iz Moldavije, te o dvogodišnjem sinu. Klarić kaže kako susjede nije vidio tri tjedna.

Srećko Žirovčić bio je umirovljeni ratni vojni invalid. Susjedi sada samo nagađaju što se dogodilo u domu Žirovčićevih, a za Srećka kažu da je bio osoba vedra duha, ali da je imao novčanih problema.

izvor: Hina