Muškarac ubio brata

policija
Jedna osoba poginula je u pucnjavi do koje je sinoć oko 23 sata došlo u Malom Lošinju. Policija je izvijestila kako se radi o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu.


Do ubojstva je došlo u ulici Priko, u kojoj se nalazi nekoliko kafića i restorana, no doznajemo kako je do sukoba i ubojstva došlo vani. Doznajemo kako je muškarac ubijen iz pištolja.

- Sinoć oko 23 sata u Malom Lošinju u Ulici Priko došlo je do narušavanja javnog reda i mira i pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je preminuo tijekom pružanja liječničke pomoći, priopćila je danas Policijska uprava Primorsko - goranska.

Očevid je na mjestu događaja trajao cijelu noć, a njime je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci.

Zasad nema službenih informacija o tome što se zapravo dogodilo, osim da je vezano za događaj uhićena jedna osoba. U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i činjenica.

Kako neslužbeno saznajemo, do svađe, a potom i fizičkog obračuna došlo je između dvojice braće, vlasnika dvaju susjednih restorana. Neslužbeni izvori navode da su se međusobno već sukobljavali i da je već jednom došlo do potezanja pištolja.


U jednom trenutku, na Lošinj su stigli i pripadnici specijalne policije, jer se, prema našim neformalnim saznanjima, počinitelj zatvorio u lokal. No na koncu nije bilo potrebe za njihovom intervencijom, jer se napadač sam predao policiji, te su ga razoružali.

novilist.hr