Muškarac ubijen u Omišu bio je vlasnik kafića na obali

ubojstvo u Omišu

FOTO: Nikola Vilić/ HANZA MEDIA

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet, kako doznajemo, bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen.

- Cijeli je život bio 'problematičan', još u školskim danima nije mu bilo strano potući se. Bio je jak i snažan. Znam da je dvije godine proveo radeći u Norveškoj, a pričalo se da ga je partner s kojim je otvorio kafić zafrkao za neku lovu dok je ovaj bio gore - kazao nam je jedan školski kolega ubijenog 38-godišnjeg K.F.

Stanari okolnih zgrada ne žele govoriti o brutalnom ubojstvu. Tek jedan od njih ispričao nam je što je čuo.

- Bio sam u kući obavljao neke stvari i odjednom sam čuo nešto. Kao da je nešto puklo. Prvo sam mislio da je nekome pukla guma. Grozno - kaže nam.

Prema prvim informacijama, ubijeni K.F. sjedio je u parkiranom Volkswagenu s djevojkom, jeli su hranu iz fast fooda. U jednom trenutku prišao im je motociklist odjeven potpuno u crno i s kacigom na glavi te je s dva metka direktno u glavu upucao 38-godišnjaka, piše Slobodna Dalmacija.

Koliko se za sada zna, djevojka je neozlijeđena.

- Mogu Vas izvijestiti da je u 14 sati policija primila dojavu o smrtnom slučaju u vozilu. Izlaskom na mjesto događaja i dolaskom Hitne medicinske pomoći potvrđeno je ubojstvo 38-godišnjaka, koji je na mjestu preminuo.

Mjesto događaja je osigurano, izvijestili smo nadležno županijsko državno odvjetništvo. U pripremi su očevidne radnje. Što se tiče drugih detalja samog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje. Postoji tajna mjesta događaja, odnosno krim istraživanja.

Što se tiče počinitelja, on je zasad nepoznat. Na mjesto događaja dolazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika - rekao je za 24sata Ivica Buzov, voditelj Službe općeg kriminaliteta Pu splitsko-dalmatinske. 

https://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/crna-kronika/ubojstvo-u-omisu-ubijen-muskarac-ubojica-na-motoru-mu-dosao-do-auta-i-ubio-ga-175313#news_view