Muškarac koji je pucao po policiji i prijetio bombom predao se specijalcima oko 3 ujutro

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Nakon višesatnog pregovaranja, počinitelj Z.Š. (35) se u 3.17 sati predao policiji. Tijekom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba, kaže se u priopćenju objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

U subotu oko 16 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana te su se pripadnici Specijalne policije uputili na mjesto događaja pri čemu je osumnjičenik pucao prema policiji, a prijetio je i ručnom bombom.

Potom su započeli pregovori koji su rano jutros okončani počiniteljevom predajom. Policijski izvori potvrdili su da je riječ o ranije prijavljivanoj osobi.

Kako smo pisali jučer, policija je na istoj adresi intervenirala i u petak zbog navodne svađe u kući, a kad su ondje stigli muškarac im je počeo prijetiti pa su ga priveli. No, iz prtitvora su ga pustili već u subotu. Oko 16 sati u subotu opet su dobili dojavu o obiteljskom nasilju pa je započela višesatna drama koja je završila tek oko 3 ujutro u nedjelju.

Navodno je riječ o obitelji teškog socijalnog statusa. Muškarac Z.Š. u izvanbračnoj zajednici ima dvoje djece.

- Znamo da je noćas prenoćio u policiji, ali ne znamo detalje. Sve je to još počelo prije par mjeseci. Bio je frustriran situacijom u kojoj se nalazi i navodno nezadovoljan jednom socijalnom radnicom, strahovao je da će mu oduzeti djecu. Ima sina od 6 i kćer od 3 godine - rekao je jedan mještanin novinarima.

net.hr