MUP ZHŽ: uhićeni u "sačekuši" kada su došli zaliti indijsku konoplju

Stop policija
Naime, oni su uhićeni nakon što su pripadnici policije došli do saznanja da se u mjestu Vinjani na lokalitetu Gradina nalazi zasad biljke indijska konoplja iz koje se dobiva opojna droga marihuana.
 
 Policija je nakon zasjede uhitila osumnjičene, kada su došli zaliti biljke, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.     
 
U njemu se navodi da je šesnaestogodišnji slovački državljanin D.J. koji je jučer stradao na kupalištu Kravice u Ljubuškom smješten u SKB Mostar i još uvijek se nalazi u teškom stanju.  
 
 Mladić je stradao prilikom kupanja na Kravicama, gdje je došao zajedno s drugim hodočasnicima iz Slovačke, koji su sudjelovali na Susretu mladih u Međugorju.
 
 PU Ljubuški prijavljena je provalna krađa u kamp kućicu u mjestu Grab, općina Ljubuški, iz koje je otuđen kovčeg u kojem se nalazila veća količina novca i osobni dokumenti.
 
 Prilikom javnog okupljanja u mjestu Gorica-Jurinovac, općina Grude došlo je do narušavanja javnog reda i mira kojeg su tučnjavom izazvali M.M. iz Splita i A.Z. iz mjesta Grudsko Vrilo, općina Grude.
 
 Obojica su lišeni slobode, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ..
 
 (Fena)