Mostarac Ivan kupio kartu i skočio sa 150 m visoke zgrade

granična policija, prometna bulevar, crna kronika, MUP HNŽ, HDZ 1990, izgred, napad, ribič, samoubojstvo, Čitluk, samoubojstvo, Bihać, samoubojstvo, avaz, krađa, igor ćorić, Trebinje, bmw, pljačka, ljekarna, Mostar, lupriv, Livno, krađa, psi, dijete, baka, samoubojstvo, Zagreb, ubojstvo, profesorica, Sarajevo, samoubojstvo, pucnjava, Jasenica, policija, Vrgorac, samoubojstvo, Trebinje, pucnjava, puška, prometna nesreća, studentice, modriča, Split, benzin, drama, ubojstvo, samoubojstvo, loznica, Kosa Stojković, žena, bolnica, horor, Zagreb, samoubojstvo, Orašje, samoubojstva, HNŽ, ubojstvo, samoubojstvo, Beograd, ljubavnica, ubojstvo, muž, žena, prozor, šamar, Kupres, teška prometna nesreća, Osijek, drama, ubojtsvo, samoubojstvo, Mostar, masovna tučnjava, Buna, Policijski dužnosnici, sud bih, ratni zločin, sloboda, teška prometna nesreća, Zagreb, muškarac, pucnjava, Split, Vlatko Vidaković, Osijek, ubojstvo, zenica, bomba, Zagreb, ubojstvo, haris godinjak,  preminuo je
Stravično samoubojstvo jučer je izvršio 38-godišnji Ivan Klasan iz Mostara, nastanjen u Sarajevu.

- Skok sa 150 metara visokog vidikovca Avaz Twist Towera 38-godišnjak je počinio točno u 10.12 sati, navodili su šturo iz MUP-a, čiji su inspektori izuzeli i snimke s videonadzora. Kod nesretnika su pronašli novčanik s dokumentima, novcem i fotografijama, kao i mobitel koji je bio slomljen od siline udara. Osim policije, za nekoliko minuta na mjesto samoubojstva stigla je i ekipa Hitne pomoći čijim liječnicima nije ostalo ništa nego konstatirati smrt. Očevidu je bio prisutan i dr. Hamza Žujo, vještak sudske medicine. Nakon toga, tijelo su preuzeli radnici Pokopa te su ga prevezli u prosekturu Bare gdje će biti obavljena obdukcija. Još uvijek nije poznat motiv koji je naveo nesretnog čovjeka na ovaj očajnički korak. Kako navode iz Avaza, nesretni Klasan je ušao u toranj, uljudno se pozdravio s recepcionarima te kupio kartu za vidikovac.

- Kada se popeo na 36. kat, šetao je nekih tridesetak sekundi po terasi nakon čega je otišao u kut gdje ga nadzorna kamera nije mogla snimiti, popeo se na klimatski uređaj, a nakon toga i na rub ograde, odakle je skočio u smrt. Klasan je pao na pločnik garaže koja se nalazi na četvrtom katu. Stravični prizor čovjeka koji leti s vrha tornja vidio je 31-godišnji Ensar Sulejmanović koji živi u Ulici Antuna Hangija na broju 69 odakle je imao dobar pogled na mjesto događaja, kažu iz Avaza.

Očevidac je u kritičnom trenutku izašao ispred zgrade iznijeti smeće.

- Pogledao sam prema tornju i vidio čovjeka kako se penje na rub vidikovca. Stajao je tako nekoliko sekundi, nakon čega se uhvatio za jaknu i skočio. Začuo se krik, a zatim i užasan udarac. Vidio sam kako pada u smrt. Potrčao sam prema tornju da javim da je netko skočio. Kad sam ušao unutra, osiguranje je pozvalo policiju i Hitnu pomoć, ponavljao je još u šoku svjedok Sulejmanović.

izvor: večernji.ba