MOSTAR Muškarac pretučen na Ortiješu, zbog teških ozljeda iz mostarske bolnice prevezen na liječenje u Zagreb

SKB Mostar, epilepsija, Mostar, SKB Mostar, plaće, suci, Neum, SKB Mostar, onkologija, Vlada HNŽ, novi kolektivni ugovor, SKB Mostar, dječja klinika, SKB Mostar, K. Perić, odbio liječenje, SKB Mostar, pretučen, Ortiješ, SKB Mostar, Zagreb, SKB Mostar, djelatnici , posao

Krešimir B. (41), koji je teško ozlijeđen u tučnjavi koja se dogodila u noći s petka na subotu u mostarskom naselju Ortiješ, u ponedjeljak je, dva dana od prijema, iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, prevezen na daljnje liječenje u Zagreb, potvrđeno je za „Avaz“ iz ove mostarske bolnice.

O ovom događaju javnost je saznala tek danas, a iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije je kratko rečeno da su o slučaju koji je zaveden kao narušavanje javnog reda i mira u kampu u Ortiješu obaviješteni u subotu u 19.20 sati.

-Riječ je o tučnjavi u kojoj je sudjelovalo pet osoba. Dan nakon prijave nam je iz bolnice potvrđeno da je K. B. zadobio teške tjelesne ozljede. Poduzete su sve neophodne istražne radnje, nakon čega će biti dostupno više informacija -kazao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

O tome da je Krešimir B., navodno, nakon što je pretučen, ostavljen pred vratima svoje obiteljske kuće, u policiji, kazao je Marić, nemaju informacija.