MMA borac iz BiH teško pretukao majku, a onda demolirao nekoliko čelija. Tek ga “smirili” specijalci

12.09.2019

U stravičnom rušilačkom pohodu u kojem je Jasmin Popara 27-godišnji poznati MMA borac iz Srebrenika demolirao ćeliju u Policijskoj postaji Srebrenik, a potom i u Tuzli korištena je Jedinica za specijalističku podršku MUP-a TŽ da bi agresivnog športaša stavila pod kontrolu, otkrio je izvor blizak istrazi Avazu.

Popara je tijekom nasilne epizode isprva teško pretukao svoju majku u njihovoj obiteljskoj kući nakon čega je na lice mjesta poslana patrola, a potom i pojačanje.

Pomahnitali borac je jedva savladan, uhićen i odveden u ćeliju u PP Srebrenik.

On je polomio sve što se našalo unutar ćelije, da bi nakon toga svezan odveden u Upravu tuzlanske policije. Tijekom transporta divljao je u marici i policajci su ga jedva smjestili u novu prostoriju koju je također u potpunosti demolirao.

Redovni policajci jednostavno nisu uspjeli s njim izaći na kraj, i prema nepotvrđenim informacijama nekoliko ih je povrijeđeno, presnosi portal Avaz.ba.

Nakon što je napao i sudsku policiju, te dežurnog tužitelja koji ga je trebao ispitati, angažirani su specijalci. Oni su ga smirili u jako kratkom roku, a analiza krvi će pokazati je li MMA borac bio pod uticajem nedozvoljenih supstanci.

loading...