Mladići iz Srpca hitno zbrinuti, jedan na aparatima

nesreća, Srbac, ozlijeđeni, teška prometna nesreća

Dvadesetpetogodišnji A.P. iz Srpca zadobio je ozlijede glave i vrata u prometnoj nesreći u mjestu Povelič i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je drugi ozlijeđeni mladić M.L. (25) operativno zbrinut i stabilnog je zdravstvenog stanja, priopćeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da je A.P. zbrinut na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i da su sve dalje prognoze krajnje neizvjesne.

Dežurni ljekar Siniša Mirković rekao je da je A.P. dovezen u UKC u politraumatiziranom stanju s vodećom ozlijedom glave i vrata.

Pacijent M.L. nalazi se na daljoj promatranju u Urgentnom centru, a u UKC je dovezen u politraumatiziranom stanju sa vodećom povredom abdomena, rekao je dežurni liječnik Urgentnog centra Zoran Malušić.

Ozlijeđeni mladići dovezeni su jutros oko 4.40 sata u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banja Luka.

Mladići su ozlijeđeni u prometnoj nesreći u mjestu Povelič oko 3.00 sata kada je vozilo "Mitsubishi", kojim je upravljao A.P. sletjelo sa kolovoza.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Srbac, a o svemu je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo Banjaluka.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o 25-godišnjim mladićima Aleksandru Petkoviću i Marku Laziću, obojica iz Srpca.