Masovna tučnjava i oružani okršaj u centru Zenice: Državljanin Hrvatske teško ranjen

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni
... i svađe, nakon čega je uslijedila tuča šest osoba, po tri sa obje strane, da bi došlo i do potezanja vatrenog oružja i pucnjave.

U novogodišnoj noći, oko 04.00 sati, u Zenici je nakon prepirke došlo do verbalnog sukoba i tučnjave više lica, u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Teško ozliijeđen V.R., državljanin Hrvatske, koji je zadobio prostrijelnu ozljedu u predjelu karlice, a osoba H.M. iz Zenice je zadobila tešku ozljedu glave u predjelu nosa.

Obje osobe su zbrinute na Urgentnom odjelu i smještene u Kantonalnu bolnicu.

Prema službenoj informaciji, sukob se dogodio u jutarnjim satima ispred noćnog kluba "Ten", u centru grada, kada je došlo do prepirke i svađe, nakon čega je uslijedila tučanjava šest osoba, po tri sa obje strane, da bi došlo i do potezanja vatrenog oružja i pucnjave.

Navedene dvije osobe su u sukobu zadobile teške tjelesne ozljede, koje za sada nisu ugoržavajuće, a policija je brzom intervencijom privela tri osobe za koje postoji osnov sumnje da su sudjelovale u incidentu, dok se za još jednom osobom, kojoj je poznat identitet, još traga.

Odmah nakon dolaska na mjesto sukoba medicinska ekipa Službe hitne pomoći prevezla je ozlijeđene osobe na Urgentni odjel zeničke Kantonalne bolnice, odakle ih je dežurni medicinski tim nakon ambulantnog saniranja poslao na liječenje na druge odjele.

Očevidne radnje po odobrenju dežurnog kantonalnog tužitelja obavili su pripadnici Policijske uprave I, a istražne radnje o ovom kaznenom djelu su u tijeku.

Fena