Maskirani razbojnici naoružani kalašnjikovom opljačkali hotel

crna kronika, pljačke, pljačka, Federacija BIH, pljačka, ŽZH, pljačka, razbojnici, razbojništvo, pljačka, Konzum
U pljački nitko nije ozlijeđen, a naoružani trojac je s nedefiniranim iznosom novca pobjegao u nepoznatom smjeru, dok je policija po dojavi na cestu postavila blokade i kontrolirala vozila i vozače.

U utorak smo razgovarali s ravnateljem hotela Vedranom Velenikom koji je bio prilično štur, budući da je prije nas razgovarao s policijom i u interesu istrage nam nije mogao davati opširnije izjave.

- Prvenstveno želim naglasiti da sam sretan jer nitko nije nastradao. Ono što mogu reći je da su tri nepoznate osobe ušle u hotel i oružjem zaprijetile recepcioneru te od njega zatražile ključ od sefa. Pobjegli su u nepoznatom smjeru s novčanim iznosom kojeg ne bi navodio radi istrage. Pretpostavka je da su došli i pobjegli s automobilom, a ne mogu vam potvrditi o kakvom se oružju radi, kazao nam je ravnatelj Velenik.

Isti hotel je prije 15 godina također bio meta oružane pljačke kada je ubijen noćni recepcionar. Tada su dvojica počinitelja ušla u prostor recepcije i recepcionaru glavu oblijepili ljepljivom trakom, uslijed čega se recepcionar ugušio.

Hina