Manijak napada učenice u Mostaru?

crna kronika
Opasnosti su posebno izloženi učenici poslijepodnevne smjene koji se u sumrak vraćaju iz škole, zbog čega su prestrašeni roditelji primorani svoju djecu čekati pred ulaznim vratima, piše Dnevni list.

Od kad se pojavila priča o manijaku koji je prije par dana pokazivao djevojčicama svoje spolovilo, nastupila je prava panika, djeca se boje, a roditelji ih ne žele izlagati opasnosti zbog odlaska u školu.

U Policijskoj upravi Mostar su potvrdili prijave takvih slučajeva upravo od uplašenih građana.

Opasnost od «velikih stepenica» prema Bijelom brijegu iz sličnih situacija opravdano nije nikad prestajala, što najbolje svjedoče napadi koji se još uvijek bilježe. Zapovjednik Hasan Lerić je izjavio da je na putu prema Bijelom brijegu prije par dana zabilježen napad na jednu ženu kojoj je strgan skupocjeni lančić.

Podsjetimo na slučaj u ovoj godini krajem kolovoza kada je mladić pratio djevojku i ušao za njom u zgradu, a potom u dizalo, te stao iza leđa djevojke i u tijeku vožnje dizalom i počeo se samozadovoljavati. Djevojku je uznemirila mladićeva blizina i dahtanje iza leđa te se šokirano okrenula i počela vrištati. Zaustavila je dizalo i izletjela na hodnik. Svojom vikom pozvala je u pomoć sustanare koji su uhvatili mladića. Brzom reakcijom stanara mladić je zadržan do dolaska policije.

Nakon što je priveden i prekršajno obrađen, na veliko iznenađenje svih stanara i same žrtve, pušten je na slobodu uz prekršajnu prijavu, što su građani još tada ocijenili kao veliku zabludu i nekorektno provođenje zakona, piše Dnevni list.