Maloljetnik se utopio tri mjeseca nakon što mu je poginuo brat

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
Nastradali dječak rođeni je brat Aleksandra Jovića (21) koji je 8. svibnja ove godine poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći, a zbog ove nezapamćene tragedije obitelj Jović cijela Kostajnica je zavijena u crno!

Elis Žodan, glasnogovornik Policijske uprave Zadar, rekao je za Press da se tragedija dogodila u nedelju oko 11 sati, samo dan nakon što je obitelj Jović doputovala u Hrvatsku na godišnji odmor, pišu Nezavisne novine.

"Šesnaestogodišnji dječak utopio se u moru petnaestak metara od obale u Starigradu kod Zadra. Dječak je u moru bio sa majkom, dok je otac bio na obali. U jednom trenutku je zaronio u vodu i majka je primjetila da nikako ne izranja na površinu. Odmah je u pomoć pozvala druge kupače koji su dječaka pronašli i izvukli na plažu, gdje su ga pokušali reanimirati. Brzo je stigla i ekipa Hitne pomoći koji je nastavila sa reanimacijom i dječaka su prevezli u Opću bolnicu u Zadru. Nažalost, i pored svih napora ljekara dječak je preminuo", rekao je Žodan.

On kaže da je u zadarskoj bolnici izvršena obdukcija tijela, kojom je potvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

Nezapamćena tragedija šokirala je cijelu Kostajnicu, jer je prije nepuna tri mjeseca obitelj Jović sahranila starijeg sina Aleksandra (21), koji je poginuo u prometnoj nesreći. Tragedija se dogodila 8. svibnja, na ulazu u Kostajinicu, kada je Aleksandar motociklom "honda" udario u automobil "mercedes", kojim je upravljao hrvatski državljanin Dušan Šipov (54) iz Sunje. Uviđajem je uvrđeno da je Šipov skretanjem u lijevo oduzeo pravo prvenstva pokojnom Joviću koji se potom velikom brzinom zabio u "mercedes". Od siline udara mladić je katapultiran sa motocikla i prilikom pada zadobio je prijelom lobanje i na mjestu ostao mrtav. Nakon nesreće Šipov je uhapšen, a na prijedlog tužiteljstva određen mu je jednomjesečni pritvor zbog straha od bijega.