Maloljetnica poslije svađe sa momkom skočila pod autobus

autobus, smrt
Prije nekoliko dana je iz Gradiške došla kod sestre i zeta. Kobne večeri oko 23. sata je u blizini mjesta tragedije sjedila u kafiću sa svojim dečkom i prijateljem te ništa nije slutilo na tragediju. Tu su mirno popili nekoliko pića, da bi se odjednom žestoko posvađali. Djevojka je glasno vikala na njih i nije htjela ući u automobil. Njen dečko je potom otišao po svoja kola, a ona ga nije htjela pričekati, piše glas srpske.

Okrenula se i otišla do 100 metara udaljene benzinske crpke . Stajala je prvo kod reklamnog stupa i pored njega ostavila svoj mobitel i roza torbicu, a onda se skrila iza velikog neonskog panoa s cjenikom goriva i iskočila pred autobus. Iznenađeni vozač počeo je kočiti tek nakon kobnog udara .

Kad sam prišao djevojka je bila sva krvava. Krv joj je išla iz nekoliko mjesta na glavi i po tijelu je imala mnogo ozlijeda. Samo se trzala od bolova, odmah smo pozvali Hitnu pomoć koja je odvezla stradalu djevojku - ispričao  je očevidac.

Poznavao sam i nju i momka i stvarno nije imala razloga da to uradi. Pa što, ako su se malo posvađali to se dešava svima. Žao mi je što je tako mlada nastradala, ali žao mi je i vozača koji će ovaj dan sigurno pamtiti cijeli život - rekao je očevidac.

 

Iz policije još nema službenih informacija je li se u ovom slučaju radilo o suicidu ili nesretnom slučaju. Istraga o nesretnom slučaju je u tijeku.