Malodobne djevojke u paklu prostitucije - banda ih drogirala i prodavala

U Španjolskoj je razbijen veliki lanac prostitucije. U priopćenju španjolske policije navodi se kako je uhićena osmeročlana kriminalna banda. Oni su tjerali maloljetne djevojke da uzimaju drogu, a potom su završavale u prostituciji.

Španjolski mediji pišu kako su uhićenja bila u Palmi, gradiću na Balearskim otocima. Prema prvim informacijama članovi bande su tjerali djevojčice na prostituciju s odraslima, a s njima su i snimnali najrazličitije fotografije. Snimke u raznim, pa i perverznim pozama kasnije su prodavali.

Među uhićenima je šest muškaraca i dvije žene u starosti od 20 do 65 godina.

Akcija nakon smrti šesnaestogodišnjakinje

Policijski trag je najprije vodio k jednoj šesnaestogodišnjakinji. Naime, prije osam mjeseci djevojčica je pronađena mrtva. Policija je tada krenula u veliku i opsežnu akciju, pa su iz pakla prostitucije spašene mnoge maloljetnice.

Iz policijskih izvješća, kao iz pisanja medija, može se doznati da je grupa radila vrlo lukavo. Navodili su mlade djevojke postepeno na druženje, zabave, potom drogu, a na kraju kada su one i pokušale sve prekinuti, uslijedile su grubosti. Na kraju su se našli u situaciji iz koje je bio povratak nemoguć.