Majka monstruma ubojice mlade Tijane: Bio je dobar i pošten, samo nije imao para

Tijana Jurić
Ona uplakana priča o svom sinu, kako nije vjerovala da je u stanju tako nešto učini, kao i da je mislila da se Dragan ubio kada je vidjela jučer da nema pištolja u kući.

Makivije Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, dala je u svom domu potresnu izjavu za Telegraf.

Oni žive u obiteljskoj kući u Surčinu kao podstanari, a majka tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako se saznaje, Dragan se nije ni s kim družio, osim s majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru.

Draganova majka ističe da joj je jako žao što je Tijana ubijena.

- Saznala sam jučer kad sam došla s posla. Nitko me nije obavijestio da je Dragan uhićen, otključala sam vrata kuće i zatekla kaos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da je otišao da se ubije. Otišla sam kod snahe i ona mi je rekla da je dolazila policija - priča za Telegraf potresena Makivije.

- Ništa nije ukazivalo da bi on mogao učiniti tako nešto. Ne mogu da vjerujem da jedan čovjek može tako nešto učiniti. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da vjerujem da je to učinio moj sin. Jako mi je žao tog djeteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog djeteta - dodaje uplakana majka.

Za kraj, kaže da njezin sin treba odgovarati za svoja djela i odleži kaznu koju dobije.