Ljubuški: BMW-om se zabio u zid pa se zapalio

Stop policija

Vozač je zadobio lakše ozljede i pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Ljubuški. Njegovo je vozilo u potpunosti izgorjelo, a veća je šteta načinjena i na zidu i ogradi obiteljske kuće Milana Vukojevića u koju je udario. Nesreća je, kako nam je potvrđeno u policiji, prijavljena u 2.10 sati jučer i pripadnici policije su odmah nakon zaprimljene prijave izišli na mjesto nesreće. Očevid je obavljen jučer ujutro, a istraga oko uzroka nesreće je u tijeku.

Damir Čutura, glasnogovornik Uprave policije MUP-a, potvrdio nam je da je u nesreći sudjelovao J. Š. rođen 1986. iz Vrgorca (Republika Hrvatska).
Neslužbeno smo doznali da je riječ o 24-godišnjem Juri Š. Nesreća se dogodila u Ulici Josipa bana Jelačića (ljubuška zaobilaznica). Nekoliko očevidaca ove nesreće potvrdilo je da se radilo o neprilagođenoj brzini uvjetima na cesti. Navodno se vozač utrkivao s drugima i prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad vozilom, izletio s ceste i udario u zid i ogradu obiteljske kuće Vukojević. Tom je prilikom otkinut jedan dio ograde i uništen zid, dok je na automobilu načinjena veća materijalna šteta. Vozač je, kako su ispričali očevici, sam izišao iz vozila, sjeo u drugo i odvezao se u nepoznatom smjeru. Nekoliko trenutaka kasnije došlo je i do požara na njegovom automobilu koje je u potpunosti izgorjelo.
Policija je na mjestu nesreće izvršila očevid i u tijeku je daljnja istraga. O cijelom je događaju obaviješteno i Županijsko tužiteljstvo.

Piše: N. Dedić / dnevni-list.ba