Ljubušak nakon puštanja iz pritvora opet fizički napao suprugu

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na teren i lišili slobode R. R. (35) te su u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršili kriminalističku obradu. Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je R. R. (35), ubrzo nakon puštanja iz prostorija za zadržavanje PU Ljubuški, otišao u obiteljsku kući i fizički napao svoju suprugu.

Naime, R. R.-u prethodno je bila izrečena mjera zadržavanja zbog osnova sumnje da je prije dva dana fizički napao svoju suprugu i nanio joj tjelesne ozljede. PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv R. R. (35) zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela Nasilje u obitelji i Laka tjelesna ozljeda.

Policijski službenici Odsjeka za droge MUP-a ŽZH i PU Ljubuški prekjučer su u Veljacima, na lokalitetu Navrh polja, pronašli jednu stabljiku visine 210 cm koja izgledom i mirisom asocira na indijsku konoplju. Pronađena stabljika je izuzeta, a poduzimaju se i potrebni izvidi u cilju utvrđivanja tko je istu zasadio.

PU Ljubuški preksinoć je zaprimila prijavu da je tijekom dana nepoznati počinitelj provalio u pomoćni objekt na obiteljskom posjedu u Vašarovićima te da je iz istog otuđio kosilicu (trimer). U tijeku je očevid.

Prekjučer u 16:35 h policijski službenici Postrojbe specijalizirane za sigurnost cestovnog prometa MUP-a ŽZH u mjestu Studenci, općina Ljubuški, iz prometa su isključili motocikl marke „Piaggio“ bez registarskih oznaka, kojim je upravljao V. B. (19) iz Čapljine. Budući da vozač nije posjedovao dokumentaciju od motocikla isti je privremeno oduzet dok se ne utvrdi njegovo podrijetlo. Za počinjene prometne prekršaje vozaču ćemo naknadno uručiti prekršajni nalog.

MUP ŽZH | mupzzh.ba