Ljubomorni i bijesni Romeo (46) zadavio partnericu (33) pa se ispričao na Facebooku

ubojstvo, Facebook
...a onda njezino tijelo odvezao na hitnu pomoć napisavši prije toga ispriku na Facebooku, zaprepastio je stanovnike slovenskog Velenja.

Zbog ranijeg nasilja u obitelji Romeo se nedavno vratio s izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne i obitelj je zbog dvoje djece vrtićke dobi bila pod stalnim nadzorom socijalnih službi, navode u ponedjeljak mediji.

On je u nastupu bijesa golim rukama zadavio partnericu, vjerojatno zbog ljubomore, neuspješno je nakon toga pokušavajući reanimirati. Odvezao ju je na hitnu pomoć, gdje su konstatirali smrt i pozvali policiju.

Počinitelj zločina se na bizaran način "ispričao" prijateljima zbog onoga što je učinio, napisavši na facebooku: "Svima se ispričavam zbog svog čina. Bio sam loš, pa nisam vrijedio, onda sam se popravio, pa opet nikom nisam dobar, što onda da radim i kakav da budem u svom životu? I onda će mi netko reći da postoji Bog. Ne, nema Boga", napisao je ubojica.

On i ubijena partnerica uz svoje dvoje male djece imaju još petero nešto veće djece iz prijašnjih veza koje će zbrinuti država.

Jutarnji list