LJUBOMORA MOTIV KRVAVE DRAME Upucao bivšu djevojku i poznanika pa presudio sebi hicem u glavu

prometna nesreća, Neum, hrasno, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, crna kronika, pc centar, pljačka, Sarajevo, ubojstvo, fotograf, crna kronika, crna kronika, Martin Jozić, crna kronika, pljačka, Mostar, zlatarnica, crna kronika, Slavija, navijači, huligani, Mostar, stup, prometna nesreća, dojava, bomba, Mostar, prometna nesreća, utapanje, pogibija, Mostar, lažna dojava, Srećko Bošnjak, Mostar, Široki Brijeg, krađa, policijska akcija, meteor, uhićenja, prometna nesreća, pogibija, pogibija, Mostar, prometna nesreća, Konjic, prometna nesreća, Ljubuški, droga, policija, Ljubuški, provala, MUP ŽZH, vjetar, kamion, Stolac, prometna nesreća, pogibija, Tomislavgrad, šokantno, pro
...Jelenu Milovac (21) iz Banja Luke i poznanika Čedomira Sirara (53), nakon čega se ubio pucajući sebi u glavu u mjestu Karaula kod Ribnika.

Prema nepotvrđenim informacijama motiv ovog zločina, koji se dogodio u noći s nedjelje na ponedjeljak 50 minuta iza pola noći je navodno ljubomora. Poznanici Macanovića kažu da je on ranije prijetio Jeleni i muškarcu koji je poslije njega bio u vezi s njom. Navodno je riječ o izvjesnom Ljubomiru. Govorio je da će ubiti i nju i njega zbog čega se i pretpostavlja da je ljubomora motiv zločina.

Mještani Karaule su ispričali da je prije zločina Macanović viđen u jednom ugostiteljskom objektu sa njima i još nekim ljudima.

- Za stolom je sjedilo pet do šest gostiju, uključujući i Jelenu i Čedomira, te su pili pivo. Navodno je Jelena zvala telefonom Milu i on je nakon nekog vremena došao i sjeo za susjedni stol. Kada je ušao rekao je Jeleni, došao sam hajde pređi za naš stol. Ona mu je rekla neću, a on je odgovorio "Ok, nema problema".Oni su popili malo više, a Macanović je djelovao trijezan, kazao je jedan mještanin Karaule koji je u to vrijeme bio u ugostiteljskom objektu.

Prema njegovim riječima ubrzo su u objekt došla još dva muškarca i oni su svi tu pili do 23 sata.

- Tražili su još pića, ali im konobar nije dao jer se objekt tada zatvara. Onda je Mile predložio da svi idu kod njega da piju. Oni su se nećkali, a zatim su Jelena i Čedomir izašli pred kafić, pričali su nešto i odjednom promijenili odluku. Rekli su - idemo sa Milom. Zatim su se pokupili i otišli u Milinom vozilu, rekao je ovaj mještanin Karaule i dodao je da je tek ujutro čuo što se dogodilo.

Prema neslužbenim informacijama tijekom vožnje je došlo je do svađe pa je Mile i iz auta izbacio Čedomira i Jelenu na lokalitet Karaula, između Sitnice i Čađavice.

- Nakon nekog vremena on je parkirao auto nešto dalje od mjesta gdje ih je istjerao te izašao i valjda došao do njih. Nastavili su svađu i Mile je tada pucao na Jelenu i Čedomira na sred ceste. Ispalio je šest hitaca, od čega su po dva pogodila žrtve, a zatim je sebi pucao u glavu, kazao je izvor blizak istrazi.

Mještani Karaule i Sitnice kažu da o Macanoviću ne znaju mnogo, a Sirara opisuju kao mirnog i poštenog čovjeka. Za Jelenu kažu da je viđana sa više mladića, uključujući i Macanovića, koji je, navodno, i ranije imao nekih problema s jednim momkom upravo zbog nje.

Na mjestu gdje su upucani Jelena i Čedomir jučer je bila veća lokva krvi. Nekoliko policijskih patrola, zajedno sa dežurnim tužiteljem, obavilo je očevid. Tijelo Macanovića odvezlo je vozilo "Gradskog groblja".

U banjolučkom Okružnom tužiteljstvu kazali su da je ovaj slučaj okarakteriziran kao pokušaj ubojstva i samoubojstvo.

- Dežurni tužitelj je obavio očevid na licu mjesta i naložio je da se obavi istraga u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja, kazali su u Okružnom tužiteljstvu Banja Luka.

Pogođeni u grudni koš i abdomen

Jelena Milovac i Čedomir Sirar prebačeni su u Univerzitetski klinički centar RS-a. Iz ove zdravstvene ustanove, navodeći inicijale, kazali su da je Milovac zadobila ozljede grudnog koša i abdomena i operirana je i zbrinuta. Njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno, a sve daljnje prognoze su preuranjene i neizvjesne. Kazali su da je i Sirar zadobio ozljede grudnog koša i abdomena te da su preuranjene sve dalje prognoze njegovom stanju.

Dnevni list