Lijepa profesorica izbodena na smrt: Zločin iz strasti ili ubojstvo povezano s narkomiljeom?

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s

Bila je tako draga i tiha djevojka, pa tko je takvo biće mogao tako izmasakrirati. To je užas, evo, plačem - neutješna je prva susjeda pokojne Dijane Ćulibrk. Poznavala ju je od rođenja, kao i njezinu majku Ljiljanu, koja je danas od tuge doživjela slom.

Proćelavi muškarac

Što je 37-godišnju profesoricu povijesti odvelo u strašnu smrt pitanje je kojim se od utorka navečer bave kriminalisti odsjeka krvnih delikata, piše jutarnji list.

Policiju je oko 19 sati nazvao Dijanin prijatelj, iz njezina stana na 3. katu zgrade u mirnoj, Zahradnikovoj ulici 4 u novozagrebačkom naselju Sloboština . Bio je šokiran stravičnim prizorom. Dijana je ležala sva u krvi, izbodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. Odmah je nazvao 192.

- Taj proćelavi muškarac često je dolazio u njezin stan. Imao je ključ i bio je Dijanin dugogodišnji blizak prijatelj. Mislim da nisu bili u vezi jer nedavno sam vidjela Dijanu kako šeta s mlađim muškarcem držaći ga za ruku. I grlili su se, a onaj proćelavi je i dalje dolazio.

I on je jako pristojan gospodin. Baš mi je bilo drago što je Dijana pronašla nekog i što je sretna - priča tugom shrvana susjeda. Shvatila je da se u Dijaninu stanu nešto loše dogodilo tek danas ujutro, nakon što su su policajci zapečatili stan i postavili dvojicu uniformiranih stražara da spriječe neovlašteni ulazak na mjesto zločina.

Identitet novog Dijanina dečka jedan je od prvih zadataka policijskog tima zaduženog za rasvjetljavanje ovog ubojstva.

U stanu u Zahradnikovoj 4 forenzičari su proveli očevid i iznutra su izuzeti svi mikrotragovi. Dio bioloških uzoraka poslali su na vještačenje u Zavod Ivan Vučetić na Kustošiji.