Konjic:Osumnjičeni za silovanje tvrdi da je u to vrijeme pio s društvom u restoranu

policija

kadasu ga priveli na saslušanje kod tužiteljice Medihe Balić, branio da on nema veze sa silovanjem, tužiteljica mu nije povjerovala te je predala Sudu zahtjev da se on smjesti u pritvor.

"On je dao svoju izjavu, negirao je djelo, predan je zahtjev za pritvor, vidjet ćemo što će Sud odlučiti", rekla nam je jučer tužiteljica Balić.
Kako doznajemo, ovaj mladić je pred tužiteljicom rekao da on sporne večeri nije bio kod starice, da je bio na jednom drugom mjestu, odnosno da je pio s društvom u jednom restoranu.

Tužiteljica Balić nam je rekla kako se zbog određenih nepoklapanja u njegovoj priči ipak smatra da ima dovoljno dokaza koji ga povezuju sa silovanjem. Moglo se čuti i da je njegov mobitel pronađen u kući silovane starice. Podsjetimo, istraga je pokrenuta u subotu, a tada je navodno jedna susjeda pozvala policiju i rekla kako starica ima problema u kući. Kada su policajci došli, starica im je tvrdila da ju je silovao mladić, ali nije znala reći njegovo ime. Ipak ga je opisala i njega i kuću u kojoj je nastanjen. Inače, policija je navodno najprije privela jednog 31-godišnjaka, a na kraju je priveden i osumnjičeni 27-godišnjak S. M., koji bi sada mogao završiti u pritvoru.

Dnevno list