FOTO  Knešpolje: U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba

teška prometna nesreća, Knešpolje
U utorak oko 14.15 sati na magistralnoj cesti M6.1 Mostar - Široki Brijeg u mjestu Knešpolje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovali Renault Megan i teretno vozilo marke Iveco, a smrtno je stradala vozačica Renault Megana.

"Vozilo Renault Megan, bh. reg. oznaka, kojim je upravljala A.G. (1976.) sa šireg područja Posušja, kretalo se iz smjera Mostara, a teretno vozilo marke Iveco, kojim je upravljao Ž.B. (1988.) sa šireg područja Mostara, kretalo se iz smjera Širokog Brijega. Očevidom je utvrđeno da je u jednom zavoju došlo do kontakta Renault Megana i teretnog vozila Iveco, a točan uzrok nesreće znat će se nakon vještačenja," potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

"Smrtno je stradala Anela Grubišić (1976. godište) iz Posušja. Točan uzrok nesreće znat će se nakon vještačenja." izjavila je dežurna županijska tužiteljica za portal Jabuka.tv.

Nakon završetka očevida kojeg su izvršili policijski pripadnici PU Široki Brijeg te dežurna županijska tužiteljica, promet je otvoren. Na lice mjesta izišla je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg te pripadnici Vatrogasnog društva Široki Brijeg.