Kamera snimila pogibiju mladića i žene u Tuzli

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni

Do ove stravične nesreće je došlo kada je Sinanović, upravljajući motociklom honda, pri velikoj brzini udario Zinetu Osmanović u trenutku dok je prelazila pješački prijelaz, i od siline udara odbačena je pedesetak metara dalje.

Nakon što je "pokosio" nesretnu ženu, Sinanović je motociklom udario u prometni znak, nakon čega su on i Kalesić, koji je bio njegov saputnik, pali i poginuli na licu mjesta.

Da se radi o teškoj nesreći govori i činjenica da je motocikl nakon njihovog pada odletio na autobusku stanicu, gdje, srećom, nije bilo putnika.
Armin Arnautović, glasnogovornik Tužiteljstva Tuzlanskog kantona, kazao je da je raskrižje na kojoj se dogodila nesreća pod video-nadzorom, pa je snimak izuzet kako bi rasvijetlili okolnosti.

"Pored snimka, na vještačenje je poslan i motocikl nastradalog Sinanovića. Trebat će vremena da se dokaže točan uzrok nesreće i koja je brzina bila u pitanju", kazao je Arnautović.

izvor: Nezavisne novine