Kaje se što je ubio suprugu, tri puta joj pucao u glavu jer je htjela ići u Austriju

crna kronika, crna kronika, crna kronika, Mostar, crna kronika, bomba, Grude, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, gp bih, granična policija, Granična policija Izačić, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Pero Oršulić, crna kronika, crna kronika, akcija, Sipa, droga, crna kronika, Metković, granični prijelaz, marihuana, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, bomba, Posušje, policija, Posušje, bomba, dojava, crna kronika, crna kronika, droga, uhićenja, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, leš, glava, Mostar, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, lupriv, crna kronika, Darko Šobo
Pod nadzorom policije

"Što mi je to trebalo", govorio je iz bolničke postelje gdje je završio jer je nakon ubojstva, pokušao ubiti i sebe. Jučer su ga čitav dan čuvali policajci. Dnevni list podsjeća, Ferhatović se u subotu oko podneva posvađao s ženom dok su sjedili za stolom i pušili cigarete u dvorištu ispred kuće u predgrađu Fojnice. Bio je ljubomoran. Melča mu je rekla kako namjerava otići u Austiju. Fahrudin joj je branio jer je već ranije provela mjesec dana u Austriji te je sumnjao da ga vara. Posvađali su se i Fahrudin je dohvatio nož te je suprugu nekoliko puta ubo u trbuh. Kada je vidio da je još živa, otišao je po pušku te se vratio pred kuću. Tada je do njega dotrčala susjeda Dženana Ibreljić te mu je pokušala oteti oružje. Ferhatović ju je snažno udario kundakom po glavi, a potom je otišao do Melče koja je ležala u dvorištu. Ispalio joj je tri hica u glavu. Meci su joj smrskali lubanju. Fahrudin je nakon monstruoznog ubojstva okrenuo cijev puške prema sebi te si je ispalio jedan hitac u prsa. Odveli su ga u sarajevsku bolnicu gdje se polako oporavlja. U bolnici je završila i susjeda koja je pokušala spriječiti ubojstvo. Ima ozljede po vratu.

Strah od osvete

Dežurni tužitelj Seid Marušić koji vodi istragu u ovom slučaju nam je rekao kako je zatražio od policije da stalno čuvaju ubojicu zbog straha da bi mu se sinovi ubijene mogli pokušati osvetiti. Naime, i Fahrudin i Melča su imali nekoliko djece iz prvih brakova. Melčina djeca su nakon monstruoznog čina najavljivali osvetu. Tužitelj Marušić kaže da će već danas poslati sudu zahtjev da se Ferhatovića smjesti u pritvor. Ukoliko sud to prihvati, Fahrudin bi, čim se oporavi od ozljeda, trebao biti odveden iza rešetaka.

Piše: I. Herceg / Dnevni list