Kad žene napadaju u četiri ujutro

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Četiri duboka šava po čelu i jedan na nosu dokaz su incidenta u noćnom klubu, a policija intenzivno traga za djevojkom koja je dalje nastavila partijati u klubu iako je napadnutoj 24-godišnjoj djevojci iz glave šikljala krv, piše Jutarnji list.

Razlog? Zapravo da ga ni nema. Naime, oko 1 sat u noći 24-godišnja buduća zdravstvena djelatnica došla je s prijateljima u noćni klub. Nakon nekog vremena stajala je uz šank, a uz nju je u neposrednoj blizini bila i pretjerano vesela nepoznata plava djevojka koja ju je uporno polijevala pićem i gurala. U 4.15 sati eskalirao je sukob, i to u punom klubu.

- Nakon što me cijelu isprolijevala pićem, potapšala sam je po ramenu i mirno rekla: ‘Daj se smiri. Smočila si me svu'. Ništa mi nije rekla na to, ali je zato žustro reagirala njezina prijateljica s maramom na glavi. S udaljenosti nešto veće od metra u punom zamahu bacila mi je čašu u glavu. Krv je samo počela šikljati. Kleknula sam na koljena. Zavrtjelo mi se. Htjela me još jednom pogoditi drugom čašom, ali su je spriječili. A moji prijatelji su mi priskočili u pomoć i odvezli me u bolnicu, dok se ona dalje nastavila zabavljati. Doktor mi je rekao da samo zamalo ostala bez oka - kaže nam žrtva.