Jedva preživio "seks sa tri žene"

...kokain i seks s njom i još dvije djevojke, prenose švicarski mediji.

Čim je ušao u stan momak je napadnut nožem. Zadobio je brojne ozljede a i pneumotoraks lijevog pluća. Djevojka je ovaj pokušaj ubojstva izvela s jednim pomoćnikom koji je iz Turske.

Djevojka se pojavila na suđenju za pokušaj ubojstva, a njen pomoćnik još uvijek nije doveden pred lice pravde. On se također tereti za nemilosrdni pokušaj ubojstva, iako je žrtvu, navodno, samo tukao, a čak je i pokušao previti ubode koje su momku nanesene nožem.

Nasilna žena je pobjegla nakon zločina, ali joj je policija ušla u trag prisluškivanjem telefona. Tijekom prisluškivanog razgovora djevojka je rekla:"Pa kad bih to uradila sama, ubila bih ga, isjekla bih ga na male komade koje bih poslije negdje izložila. Ja sam grubi gangster (ha ha ha)." I zbog ovog audio dokaza tužiteljstvo je tereti kao hladnokrvnog kriminalca.

Na suđenju se ipak nije ponašala kao gangster jer je plakala i govorila da nisu planirali da ga ubiju.

Njoj prijeti 11 godina zatvorske kazne, dok odvjetnik njenog pomoćnika za svog klijenta traži samo šest mjeseci zbog fizičkog napada. Motiv za pokušaj ubojstva još sud još uvijek nije utvrdio.