Izrešetao suprugu sa pet hitaca pa presudio i sebi

ubojstvo

U Pelagićevu se neslužbeno moglo čuti da je Nikola u suprugu ispalio pet hitaca iz pištolja, dok je šestim presudio sebi. Izrešetao ju je po glavi i tijelu. Jedan od mještana kazao nam je da će istina, najvjerojatnije, otići s njima u grob, javlja Dnevni avaz.

- Nikolin sin vidio je da se otac svađa sa majkom pa je brzo otrčao do strica, čija se kuća nalazi do njihove. No, sve je bilo kasno. Nikola je u međuvremenu pucao u suprugu i izvršio samoubojstvo - ispričao je sugovornik.

Nikola je večer prije tragedije, otkrio nam je ovaj mještanin, sletio vozilom sa puta, navodno pijan.

- Priča se da je prijetio ukućanima, vjerojatno pod utjecajem alkohola. Tog jutra, kava je ostala nepopijena na terasi njihove kuće. Supružnici su se posvađali i nesretni Nikola je oduzeo život supruzi i sebi - kaže šokirani susjedi supružnika Pelagić.

Slobodanka Lukić iz Odjela za odnose s javnošću Okružnog javnog tužiteljstva Doboj, koje je nadležno za istragu ovog mučnog slučaja, potvrdila je da su pripadnici Policijske stanice Pelagićevo i Policijske uprave Bijeljina u dvorištu obiteljske kuće pronašli mrtve Nikolu i Darinku, kao i pištolj kojim je počinjeno ubojstvo i samoubojstvo te više čahura.