Iz Čapljine dovozio heroin mušteriji u Ploče

herion, heroin, BIH, heroin, droga, heroin, analgetik, predoziranje, droge i analgetici
Naime, u ponedjeljak, oko 20 sati, u Kominu, zaustavljeno je osobno vozilo marke Renault Clio, BiH nacionalnih oznaka, u kojem se nalazio osumnjičeni 42-godišnjak zajedno s još jednom muškom osobom, također iz Čapljine.

Obavljenom pretragom vozila pronađena su četiri paketića s ukupno 15 grama heroina. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga kuće osumnjičenog 27-godišnjaka u Pločama kojom prilikom su policijski službenici pronašli dvije medicinske šprice s 0,4 ml heroina i 20 tableta s liste opojnih droga.

Nadalje, utvrđeno je da su osumnjičeni davali drogu na uživanje ovisnicima iz Ploča kao i prostorijeza komzumaciju, dok je za 42-godišnjaka također utvrđeno da je u više navrata prodavao heroin konzumentima s područja Ploča.

Protiv 27-godišnjaka slijedi optužni prijedlog i kaznena prijava redovnim putem zbog posjedovanja i davanja na uživanje opojnih droga, dok se 42-godišnjak sumnjiči da je pored navedenih počinio i kazneno djelo preprodaje opojnih droga.

Nakon dovođenja u Prekršajni sud u Metkoviću zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, osumnjičenom 42-godišnjaku slijedi privođenje u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

ABCportal.info