Istraga razotkrila: Od porečkog monstruma opasnija njegova supruga

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
Odvjetništvo navodi kako postoji osnovana sumnja da je 31-godišnjakinja zajedno sa suprugom od rujna 2015. godine do 17. srpnja 2016. u Poreču psihički i fizički zlostavljala 43-godišnjakinju u nakani da joj protupravno ograniče slobodu kretanja te da bez naknade za njih obavlja poslove u kuhinji i kateringu radi otplate neodređenog duga.

Držala je pod nadzorom njen mobilni telefon i prijenosno računalo te joj je pri tom prijetila i govorila kako nema kamo otići. Nesretnoj ženi je u više navrata nanijela ozljede, odnosno, kako navodi odvjetništvo, prolila joj je solnu kiselinu po leđima, gasila joj opuške cigareta na tijelu, oštricom noža ubadala po tijelu, jednom joj je na silu ošišala kosu, a drugi puta je natjerala da se sama ispred nje ošiša.

Također se sumnjiči da je u više navrata od supruga zatražila da istuče i teško tjelesno ozlijedi 43-godišnjakinju, što je ovaj i učinio, nanijevši joj pri tom teške ozljede. U posljednjem napadu sredinom srpnja toliko ju je snažno izudarao da joj je polomio rebra i čeljust.

Kako bi prikrili zlostavljanje i vidljive masnice i ozljede po tijelu 43-godišnje žene nesretnicu su zatvarali. Tako su je, osim u skladište, u dva navrata tijekom veljače i ožujka 2016. godine zatvorili najprije šest dana u ostavu stana gdje je spavala na podu te drugi put dva dana u spavaću sobi u stanu kada su je samo povremeno puštali na toalet.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli 31-godišnju Vanesu Š. sumnjiči za kazneno djelo trgovanja ljudima u stjecaju s kaznenim djelom protupravnog oduzimanja slobode i poticanjem na kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Njezin suprug Vjeran uhićen je krajem srpnja te se nalazi u istražnom zatvoru.

Podsjetimo, sve se događalo u Ulici Otokara Keršovanija u samom centru Poreča gdje su supružnici doselili iz okolice Zadra početkom 2015. godine te otvorili ugostiteljski objekt u kojem su zaposlili nesretnu ženu.

Hina