I to je BiH: Dobila batine jer je odbila oralno zadovoljiti razbojnika

silovanje, djed, monstrum, silovanje, silovanje, granični policajac, maloljetnica, Makarska, silovanje, silovanje, Split, razbojnik, oralni seks, silovanje, BIH, silovanje, strava, modriča, djevojčica, kupovina, Sarajevo, prodaja žene, prodaja djece, bijelo roblje, zlostavljanje, djevojčice, tučnjava, roditelji, prva bračna noć, zlostavljanje, seks prakticiranje, šokantno, otac, silovanje, prijatelj, brat
Razbojnik, koji ima oko 30 godina, prije razbojništva tražio je od djelatnice da ga oralno zadovolji, te je nakon upozorenja djelatnice da će zvati policiju, krenuo u napad. Slučaj je policiji prijavljen oko 19.15, pišu Nezavisne novine.

Marija Markanović, glasnogovornica CJS Banja Luka, navela je da je razbojnik ušao u butik, ponašajući se kao mušterija.

"Nakon što je probavao odjeću u kabini za presvlačenje, u jednom trenutku razbojnik je izašao i spustio donji dio trenerke, tražeći od radnice da ga oralno zadovolji", izjavila je Markanovićeva.

Dodala je kako je nakon verbalne prepirke i upozorenja radnice J.D. da će osumnjičenog prijaviti policiji zbog nedoličnog ponašanja, razbojnik je napao djelatnicu.

"Udario ju je nekoliko puta pesnicom u glavu, nakon čega je iz blagajne ukrao 150 KM i pobjegao", zaključila je glasnogovornica CJS Banjaluka.

"Nezavisnim novinama" su danas u butiku ispričali da je razbojnik u početku izgledao kao i svaka druga mušterija.

"Gledao je odjeću i komentirao cijene u butiku, a potom zatražio da mu djelatnica pokaže neke dukseve i trenerke. Uzeo je nekoliko stvari i ušao u kabinu da ih proba. Potom je izašao napolje i upitao djelatnicu ima li neki smeđi duks s kapuljačom i donji dio trenerke. Ona mu je pokazala dukseve i trenerke, koji su stajali na posljednjoj polici do poda. Zamolio je da mu ih doda, pa je ona čučnula i počela tražiti te stvari", ispričali su u opljačkanom butiku.

Dok je djelatnica pokušavala izaći u susret mušteriji ne sluteći što joj se sprema, za to vrijeme "mušterija" se pretvorila u seksualnog manijaka, odnosno skinuo je donji dio trenerke i gaće, prišao djelatnici i zatražio da ga zadovolji.

"Nezavisnim novinama" je potvrđeno da je borba između djelatnice i razbojnika trajala pola sata, a daleko jači protivnik tukao je djevojku po glavi.

List saznaje i da su u butiku bile sigurnosne kamere, ali da one nisu bile uključene u vrijeme napada.