Fatalna Viki zbog trudnoće svjedočila u korist mladog Srbina koji je presudio dvojici Hrvata?

kutina, Nasilje u obitelji, dijete, udarac, zlostavljanje, ubojstvo, suđenje, fatalna viki, paljenje, Nasilje u obitelji, Zagreb, samoubojstvo, dijete, zadar, Pulska policija, prijetio smrću, ravnateljica škole, uhićenje, spolni odnos s djetetom, zakon RH, prava u romskoj zajednici, mlađi od 15 godina, prometna nesreća, pogibija, prometna nesreća, policija, tučnjava navijača, tučnjava, masovna tučnjava, nogomet, prometna nesreća, pogibija, Hrvatska, policija, pozivi, Petar Matić, Zagreb, Utrine , tajnica, Novac, Hercegovina, napad, Hrvatska

... je u petak u korist ubojice, doznaje dnevno.hr iz izvora bliskog slučaju. Riječ je o istrazi za dvostruko ubojstvo koje je navodno i počinjeno zbog fatalne Viki. Ponovivši iskaz u istrazi djevojka, koja je u vrijeme nemilog događaja bila u vezi sa Šapićem, navodno je rekla da je ubijeni Alvin Horvatić prvi započeo sukob.

Izvukao je navodno, Šapića van iz automobila i počela je tučnjava. Ono što baca sumnju na iskaz je informacija koju je Dnevno.hr dobio iz pouzdanog izvora da je fatalna djevojka koja je, kako se pisalo, bila u vezi sa svom trojicom mladića, sada trudna. Štiti li zato mladića osumnjičenog za dvostruko ubojstvo, pokazat će vrijeme, no kako se neslužbeno doznaje, njihovim mjestom kruži priča da je otac djeteta ubijeni Horvatić.