Dvoje mrtvih u zgradi: Susjedi svjedoče o neopisivoj galami i vrištanju

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Treća, ženska osoba koja se nalazila zajedno s njima u stanu, lakše je ozlijeđena ali su je inspektori odveli u postaju na kriminalističko istraživanje
U prizemnom stanu u ulici Milana Rustanbega na broju 17 na Škurinjama dvije su osobe pronađene mrtve. Kako nam je potvrdio zamjenik županijskog državnog odvjetnika Doris Hrast, koji je oko 20.30 sati nakratko izašao s očevida, riječ je o ubojstvu i samoubojstvu. Prema njegovim riječima, obojica su muškarci, ubojica ima 70 a ubijeni 83 godine.

Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo vatrenim oružjem. Treća, ženska osoba koja se nalazila zajedno s njima u stanu, lakše je ozlijeđena a inspektori su je odveli u postaju na kriminalističko istraživanje.

Jedan od ubijenih je i vlasnik stana I. K. Uz Dorisa Hrasta, na mjestu događaja je liječnik sudske medicine Dražen Cuculić te djelatnici krim policije.

- Ne mogu vam opisati galamu, viku i vriskove, rekla nam je jedna potresena susjeda koja ne može doći k sebi od dozivljenog šoka.
- Ta žena, koja živi s tim čovjekom u stanu, popela se stepenicama na prvi kat i povikala "Moj Ive je mrtav!". "Ma sto govoriš ženo?", upitala sam je, a ona ništa nije odgovorila. Čula sam buku, ali mi je muž rekao da to istovaruju drva iz kamiona. I stvarno, vidjela sam neka drva, ali nikod nisam vidjela da istovaruje. I sad mi je jasno da su to bili pucnjevi, rekla nam je jedna od susjeda.

Novi list